Aanbod


BreakTrue ondersteunt jouw bedrijf in persoonlijk leiderschapstrajecten, teamontwikkeling en veranderingstrajecten. BreakTrue doet dit door middel van beproefde methodologie├źn zoals Insights en Actee waarvoor we gecertificeerd zijn. Maar wat BreakTrue echt uniek maakt is de integratie van nieuwe ervaringen door middel van Karate-do. Door de combinatie van deze 3 modellen bieden wij een unieke oplossing op maat van elke uitdaging binnen jouw bedrijf.

Insights

Insights is wereldwijd een van de belangrijkste spelers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Insights begint altijd bij wat organisaties ├ęcht uniek maakt: de mensen. Want elke verandering op weg naar betere prestaties begint bij beter zelfinzicht van medewerkers. Vanuit deze basis helpt insights om mensen en hun communicatieve vaardigheden en relaties te verbeteren. Dit heeft enorme impact op het functioneren van de organisatie: teams werken effectiever samen, mensen geven beter leiding, reageren flexibeler op verandering en voelen zich sterker verbonden met de cultuur en waarden. Ook de interactie met klanten verbetert.

Insights Discovery is het kloppend hart van de insights oplossingen. Een eenvoudig en toegankelijk kleurenmodel voor een beter inzicht in het functioneren van elke persoon.

Actee

Als gecertificeerd trainer participeren we aan de missie van Actee om de wereld te veranderen door te leren op de werkplek. Actee opent een wereld van kennisuitwisseling op wereldschaal. Actee werkt met ernstige games ontwikkelt op basis van hun ervaring en simulatietechnologie. Deze worden gecombineerd met productieve tools om leerprocessen te ontwerpen die aansluiten op de behoeften, ambitie en doelstellingen van jouw organisatie. We luisteren dus eerst naar je behoeften en gebruiken dan Actee voor de ontwikkeling van een krachtig leerpakket op maat.

Karate-Do

Maar wat BreakTrue echt uniek maakt is de integratie van nieuwe ervaringen door middel van Karate-do. Wees gerust, het is niet de bedoeling om jouw medewerkers te laten vechten met mekaar. Karate-do staat voor een aantal oefeningen die helpen om het pad naar zelfkennis te vinden. We combineren Karate-do oefeningen en topsport principes in onze workshops. Op die manier worden de deelnemers geconfronteerd met nieuwe ervaringen die hen uit hun comfortzone trekken. De oefeningen lokken spontane lichaamstaalreacties uit die je niet kan verloochenen en daarop werken we verder. Deze oefeningen helpen om sneller te bepalen waar iemand tegenaan loopt. Een typisch voorbeeld zijn medewerkers die schrikreacties vertonen of emotioneel worden wanneer je te dichtbij komt.