Authentiek leiderschap en sterk team met karate-do

een ervaringsgerichte opleiding door Pim Van der Stappen

Sterk op de mat en de werkvloer


BreakTrue ondersteunt jouw organisatie in persoonlijk leiderschapstrajecten, teamontwikkeling en veranderingstrajecten. BreakTrue doet dit door middel van beproefde methodologieën zoals Insights en Actee waarvoor we gecertificeerd zijn.

Maar wat BreakTrue echt uniek maakt is de integratie van nieuwe ervaringen door middel van Karate-do. Wees gerust, het is niet de bedoeling om jouw medewerkers te laten vechten met mekaar. Karate-do staat voor een aantal oefeningen die helpen om het pad naar zelfkennis te vinden. We combineren Karate-do oefeningen en topsport principes in onze workshops. Op die manier worden de deelnemers geconfronteerd met nieuwe ervaringen die hen uit hun comfortzone trekken. De oefeningen lokken spontane lichaamstaalreacties uit die je niet kan verloochenen en daarop werken we verder. Deze oefeningen helpen om sneller te bepalen waar iemand tegenaan loopt. Een typisch voorbeeld zijn medewerkers die schrikreacties vertonen of emotioneel worden wanneer je te dichtbij komt.

De trainingen worden gegeven door Pim Van der Stappen. Pim is ex-topatleet karate. Hij behaalde nationale en internationale successen met een Wereldkampioenstitel als hoogtepunt. Pim bouwde zijn carrière verder uit als motiverende sportcoach. Gedurende 14 jaar bouwt en vormt hij teams, geeft teamleden hun plaats en brengt hen respect voor elkaar bij. Hij stoomt sporters en bedrijfsmedewerkers fysiek en mentaal klaar om tot grootse prestaties te komen.

Wens je ook leidinggevenden, medewerkers of teams die uitmunten door grootse prestaties? Neem dan zeker contact op met Pim Van der Stappen via het nummer +32 479 28 77 69 of op info@breaktrue.be.


Gratis Workshop